Skip to main content

Wat kan ik met mijn studie?

“Wat word je dan?” of “Oh, da’s wel heel breed…” zijn willekeurige reacties die studenten vooral met ‘vage’ studies nog al eens te horen krijgen. Ikzelf heb ooit de opmerking gekregen tijdens een sollicitatie: “dat je slim bent geloven we wel, maar wat kàn je nu eigenlijk?” Ik kon wel door de grond zakken! Ik kòn heel veel, alleen wist ik op dat moment niet hoe ik het moest vertellen.

Inmiddels weet ik dit wel en deel ik deze kennis graag met de deelnemers van de training ‘Wat kan ik met mijn studie?’

Tijdens de training leren de deelnemers onder andere

  • Hoe ze hun kwaliteiten of vaardigheden in kaart kunnen brengen;
  • hoe ze hun studie kunnen ‘vertalen’ naar de arbeidsmarkt;
  • en hoe ze in hun eigen kracht blijven en bovenstaande opmerkingen kunnen pareren.
Onderwijs – studenten
× Hoe kan ik je helpen?