Maatwerk

arbeidsmarktoriëntatie I hoger onderwijs I loopbaanoriëntatie I advies I beleid I coördinatie I organiseren I coaching I activiteiten I consultancy

Als oud-medewerker van een Career Centre en Career Services bij een universiteit weet ik dat mankracht en tijd schaars zijn. Wil je heel graag een project of taak uitgevoerd hebben, maar lukt het jou of je afdeling zelf niet, dan ga ik graag met je in gesprek om te zoeken naar mogelijkheden om dit samen te doen.

Waar mag je mij zoal voor benaderen?

 • Het opzetten en coördineren van een cursus gericht op loopbaan- en arbeidsmarktoriëntatie;
 • het organiseren van activiteiten op het gebied van loopbaan- en arbeidsmarktoriëntatie;
 • het verzorgen van trainingen of workshops
 • loopbaanbegeleiding en -coaching van studenten of alumni;
 • het opzetten en uitvoeren van onderzoek gericht op loopbaan- en arbeidsmarktoriëntatie;
 • het vervangen van een medewerker die zich bezighoudt met loopbaanbegeleiding en arbeidsmarktoriëntatie;
 • interim management voor een career centre of career services;
 • het opstellen en schrijven van een beleidsplan;
 • advieswerkzaamheden.

Het is voor mij geen probleem als je een vraagstuk hebt dat niet in het lijstje staat. Ook dan ga ik graag met je in gesprek.

Ik ben inzetbaar voor zowel Nederlandse als internationale opleidingen en studenten. De bovenstaande taken kan ik dus in het Nederlands en het Engels uitvoeren.

 

 

Investering

Wat is de investering?

Op basis van het vraagstuk stel ik een offerte op waarin alle taken, randvoorwaarden, de afspraken die we maken en financiële consequenties worden aangegeven.

Wat levert het je op?

Een paar extra handen! Door mijn inzet krijg jij de mogelijkheid om je met andere taken bezig te houden.

Met mijn brede kennis van en ruime ervaring met loopbaan- en arbeidsmarktoriëntatie voor universitaire studenten en het wetenschappelijk onderwijs, ben ik direct inzetbaar. Laat dus geen minuut verloren gaan om onze samenwerking op te starten!

 

 • Referentie Michal Onderco

  "Binnen ons Engelstalige Master programma gaf Cécile een aantal jaren trainingen op het gebied van professionele vaardigheden, networking, maar ook carrièreontwikkeling. Haar workshops werden zeer gewaardeerd door de studenten; ze bracht altijd de toegevoegde waarde naar voren. Cécile heeft een professionele manier om met studenten om te gaan, en ik beveel haar aan voor welke onderwijsinstelling dan ook" - Michal Onderco, Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Maatwerk
× Hoe kan ik je helpen?